top of page

GRUNDARE, VD

grundare.png

Grundaren Daniella Lindberg har jobbat inom detaljhandeln under större delen av sitt yrkesverksamma liv närmare bestämt 25 år. De sista 10 åren som egen företagare. 2014 bestämde hon sig för att ge rum för sin stora passion i livet – inredning. Det var dags att ändra yrkesbana och jobba mer kreativt med färg och form. Hon är utbildad Inredare och Homestagings konsult samt Inrednings stylist.

Home Style Studio startades i början av 2016, och sedan starten har det rullat på i en ofattbar fart.

Uppdrag via mäklarfirmor som gett mig till uppgift att styla många av deras försäljningsobjekt inför fotografering och försäljning och även många homestagings konsultationer med checklistor. Numera jobbar vi också med en hel del tomma bostäder som stylas upp till fullo.
Jag har också haft förmånen att hjälpa olika privatpersoner att hitta ny harmoni i sina hem, jobbat med olika företag och stylat både affärs och arbetslokaler.

 

Varje inredningsprojekt är unikt och jag jobbar aldrig efter någon färdig mall, utan det är olika varje gång. Oftast är det något i hemmet som sätter prägeln för stilen jag jobbar utifrån. En behovsanalys med era tankar & måsten är några av de viktigaste delarna – Det är ju Ni som ska trivas i Ert hem och jag gör alltid  mitt yttersta för att slutresultatet ska bli det bästa möjliga.

  • Black Instagram Ikon

Följ mig på Instagram!

AnnaStormPhoto_Homestylestudio-96.jpg
bottom of page