top of page

FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DITT HEM OCH BEHÖVER HJÄLP MED STYLING INFÖR DETTA?

Flera undersökningar och jämförelser visar att hem som stylats innan försäljning leder till ett bättre resultat, bostaden säljs snabbare och oftast till ett bättre pris.
Tänk på att homestyling hos privatpersoner dessutom är avdragsgillt i deklarationen vid en försäljning. Läs på mer om homestyling.

Home Style Studio hjälper dig! Vi kan sköta allt, eller så hjälper vi till en bit på vägen – allt beroende på vad du som kund är ute efter. Vårt mål vid varje styling är att frambringa en ”wow effekt” i hemmet. Vi vill skapa en känsla som får köpare att bli nyfikna på bostaden, samt som får dig som kund att känna dig trygg och nöjd.

KONSULTATIONSMÖTE

Detta är då Ni kan/vill göra det mesta av arbetet på egen hand men behöver lite konkreta tips & råd på vad som behövs göras. Detta mötet cirka 2 timmar beroende på storleken av bostaden. Om Ni önskar att ha mer hjälp för att förändra Er bostad än dessa 2 timmar så ligger också detta mötet då till grund för att kunna beräkna uppdragets omfattning och lämna Er en offert.
 

Pris: 3500:-
 

HALVSTYLING

Detta kan innefatta allt ifrån att Ni endast har några enstaka möbler, till att det finns en hel uppsättning men ändå saknas den sista “touchen”. Omfattningen avgörs av vilka befintliga produkter som jag, i samråd med Er, bedömer kan användas i stylingen och vad som behöver plockas undan. 

Bostadens befintliga inredning kompletteras därefter med däri passande möbler och inredningsdetaljer, för att framhäva bostaden på bästa sätt.

 

Pris: Offert
 

HELSTYLING

Det innebär att den tomma bostaden inreds med allt vad som behövs när det gäller möbler, mattor, belysning och inredningsdetaljer såsom tavlor, köksartiklar, kuddar, plädar, sängkläder, växter, blommor etc.

Bostadens stil och karaktär får ligga till grund för valet av styling.

Pris: Offert
 

bottom of page