AnnaStormPhoto_Homestylestudio-70.jpg

VAD VÅRA KUNDER TYCKER..

MARIA ALEXANDERSSON, BOSTADSBUTIKEN

''Vi på Bostadsbutiken har under fem år haft ett nära och väl fungerande samarbete med Daniella på Home Style Studio. Under denna tid har vi sett många stylister, runt om oss, både komma o gå, medan vi tryggt kunnat erbjuda alla våra säljarkunder, Daniellas professionella tjänster.
 

För oss på Bostadsbutiken är ett av våra viktigaste mål i vår affärsplan, att omge oss med partnerns som står för samma höga affärsmoral och pålitlighet som vi själva gör, i det lyckade samarbetet med Daniella har vi lyckats pricka in just det.''

LENA STRÖMBERG, INREDNINGSKUND

''Är du vilsen i stil och färg djungeln? För många val att göra och beslutsångest? Så var det för mig! Då tog jag hjälp av Home Style Studio & Daniella.
 

Med varm och trygg hand kunde hon vägleda mig till val som helhjärtat var ”JAG”.

Jag är så galet nöjd med nya ytskikt och min nya inredning som Daniella stilsäkert och klockrent inspirerade mig till. Kan varmt rekommendera Daniellas professionalitet!''

TREAT BY MILLA & JENNIE, FÖRETAGSKUND

''OJ vilken Lycka detta blev!!
Att anlita Home Style Studio med proffsighet rakt igenom, vi litade fullt på henne och hade aldrig fått denna fina salong själva! Så skönt att låta ett proffs komma med förslag o idéer. Hon hade ett fantastiskt tålamod. Alltid tillmötesgående o peppande och fick oss att tro på vår känsla vi ville förmedla och som hon tog fram åt oss. Allt ifrån färger till inredning. 

 

Vi hör varje dag från alla kunder att det är nått speciellt. Hon har verkligen fått till en helhet o vi älskar att gå till jobbet!! Stort Tack Daniella ''

SANDRA NORDENSTAM, STRANDVÄGENS MÄKLERI

''Daniella är en varm och ödmjuk tjej med mycket driv och ett stort engagemang. Hon brinner verkligen för sitt jobb och vi upplever henne oerhört kompetent.

 

Vi har tidigare jobbat med flera olika stylister men upplever att Daniella sticker ut i mängden. Hon är stilsäker och kan verkligen anpassa stylingen efter bostadens ålder och  potential. Samtidigt är hon oerhört trendmedveten och har koll på de senaste trenderna. 
 

Vi upplever att varje styling Daniella gör blir personlig och alltid med en varm personlig touch. 

Daniella är verkligen en tillgång i vårt Strandvägens team och vi är så glada över att få ha ett så fint samarbete.''

HUSMANHAGBERG BOHUSLÄN, FÖRETAGSKUND

''Vi på HusmanHagberg Bohuslän är oerhört tacksamma och mycket glada över vårt samarbete med Daniella på Home Style Studio. Daniella är väldigt proffsig i sin roll som stylist och skapar en fantastisk känsla i bostäder av olika typ, allt ifrån den dyra villan till den mindre lägenheten. Hon bemöter också kunder på ett ypperligt sätt och våra säljare är alltid väldigt nöjda efter hennes besök.

Vi anlitar Daniella för olika uppdrag när vi förmedlar bostäder, både helstyling av bostad men även konsultation där hon med hjälp av kundens egna saker framhäver bostaden på bästa sätt, vilket har gett fantastiska resultat! Vi kan varmt rekommendera Daniella!''