HAR DU ”KÖRT FAST” I DITT HEM OCH BEHÖVER RÅD OCH TIPS  ATT FÖRÄNDRA?

 • Det är lätt att bli ”hemmablind” men samtidigt väldigt lätt att bli inspirerad om man får en liten knuff och lite nya idéer. Detta är sådant vi gärna hjälper till med under ett konsultationsmöte.

BEHÖVER DU HJÄLP MED ATT FÖRNYA DIN FÖRETAGSLOKAL?

 • Vi tar också uppdrag i olika miljöer såsom arbetsplatser, affärslokaler etc. där det kanske behövs förändring i både smått och stort och där allting börjar med ett konsultationsmöte.

FUNDERAR DU PÅ ATT SÄLJA DITT HEM OCH BEHÖVER HJÄLP MED STYLING INFÖR DETTA?

 • Flera undersökningar och jämförelser visar att hem som stylats innan försäljning leder till ett bättre resultat, bostaden säljs snabbare och oftast till ett bättre pris.
  Tänk på att homestyling hos privatpersoner dessutom är avdragsgillt i deklarationen vid en försäljning. Läs mer på skatteverkets hemsida om homestyling.
  Homestylestudio hjälper dig! Vi kan sköta allt, eller så hjälper vi till en bit på vägen – allt beroende på vad du som kund är ute efter. Vårt mål vid varje styling är att frambringa en ”wow effekt” i hemmet. Vi vill skapa en känsla som får köpare att bli nyfikna på botsaden, samt som får dig som kund att känna dig trygg och nöjd.

 

 

 • TJÄNSTER

  KONSULTATIONSMÖTE
  Detta är då Ni kan/vill göra det mesta av arbetet på egen hand men behöver lite konkreta tips & råd på vad som behövs göras. Detta mötet 1 -2 timmar beroende på storleken av bostaden.  Om Ni önskar att ha mer hjälp för att förändra Er bostad än dessa 2 timmar så ligger också detta mötet då till grund för att kunna beräkna uppdragets omfattning och lämna Er en offert.
  Pris    1.500 kronor

  HALVSTYLING
  Detta kan innefatta allt ifrån att Ni endast har några enstaka möbler, till att det finns en hel uppsättning men ändå saknas den sista “touchen”. Omfattningen avgörs av vilka befintliga produkter som jag, i samråd med Er, bedömer kan användas i stylingen och vad som behöver plockas undan. Bostadens befintliga inredning kompletteras därefter med däri passande möbler och inredningsdetaljer, för att framhäva bostaden på bästa sätt.
  Pris    Offert

  HELSTYLING
  Det innebär att den tomma bostaden inreds med allt vad som behövs när det gäller möbler, mattor, belysning och inredningsdetaljer såsom tavlor, köksartiklar, kuddar, plädar, sängkläder, växter, blommor etc. Bostadens stil och karaktär får ligga till grund för valet av styling.
  Pris    Offert

  Om det behövs så hjälper vi även till med kontakten med olika hantverkare typ målare, snickare etc. Offert för dessa skickas isåfall separat.

 

Som kund förväntas du alltid förbereda bostaden genom att plocka bort det vi kommer överens om inte ska vara med i stylingen. Privata saker, kläder, hygienprodukter och allt annat som inte ska användas vid foto läggs undan. Bostaden behöver också vara städad innan stylingen påbörjas. Allt för att vi skall kunna jobba så effektivt som möjligt.