OM MIG OCH HOMESTYLE STUDIO

Jag heter Daniella Lindberg och har jobbat inom detaljhandeln under större delen av mitt liv närmare bestämt 25 år. De sista 10 åren som egen företagare. För en tid sedan bestämde jag mig för att det var dags att ändra yrkesbana och jobba mer kreativt.
Eftersom jag alltid varit intresserad av allt som har med inredning att göra, så blev valet till slut väldigt lätt. Jag började utbilda mig till homestagingkonsult/inredare och samtidigt starta upp mitt nya företag.

Jag startade Home Style Studio i början av 2016, och sedan starten har det rullat på i en ofattbar fart.
Jag fick väldigt snart uppdrag via en mäklare som gett mig till uppgift att styla många av deras försäljningsprospekt inför fotografering och försäljning och även många homestagings konsultationer med checklistor.
Jag har också haft förmånen att hjälpa olika privatpersoner att hitta ny harmoni i sina hem, jobbat med olika företag och stylat både affärs och arbetslokaler.

Det har varit både utmanande, lärorika men framförallt underbart roliga projekt.
Varje inredningsprojekt är unikt och jag jobbar aldrig efter någon färdig mall, utan det är olika varje gång. Oftast är det något i hemmet som sätter prägeln för stilen jag jobbar utifrån. Kan vara en gammal kakelugn, en modern tavla, eller en färgglad matta. En behovsanalys med era tankar & måsten är en av de viktigaste delarna – Det är ju Ni som ska trivas i Ert hem och jag gör alltid  mitt yttersta för att slutresultatet ska bli det bästa möjliga.